Home » Lezingen

Workshops & Lezingen

Zowel als professional en ervaringsdeskundige geef ik ook regelmatig lezingen en  geef ik workshops en treed ik op als gastspreker.
Ik heb de afgelopen twaalf jaar veel ervaring opgedaan binnen verschillende hulpverleningsinstanties als professional en ik heb gezien wat onder andere mishandeling en een onveilige jeugd voor invloed hebben op iemands leven. Daarnaast ben ik op dit gebied ook ervaringsdeskundige. Daarom wil ik graag mijn verhaal delen met andere professionals waaronder, leerkrachten, hulpverleners, studenten, maar ook mensen in het algemeen om hen hierdoor mogelijk nóg beter de signalen te leren herkennen.


Tevens vocht ik vijfentwintig jaar tegen een eetprobleem. Ik weet hoe zwaar en eenzaam het gevecht is en ik weet hóeveel invloed voedingsstoffen op je kunnen hebben. Ook vanuit mijn rol als professional vind ik het belangrijk om mijn ervaringen met mensen te delen en hen te helpen bij deze strijd. Eveneens belangrijk vind ik het om de omgeving meer inzicht te geven van dit gevecht, broertjes, zusjes, vaders en moeders, voor hen is het gevoelsmatig soms machteloos toekijken aan de zijlijn.