Home » Zelfbeeld Coaching » Make-over

Make-Over & Advies

Natuurlijk kun je ook een make-over aanvragen zónder coachingstraject. Bekijk hieronder de mogelijkheden:

 

Visagie op Verzoek

Wil jij advies over hoe je jouw gezicht het beste van make-up kunt voorzien, voor een zakelijke look, of juist een feestelijke? Of wil je advies over het kiezen van een juiste foundation en het werken met high-en lowlights? Ben je zoekende bij het opmaken van je ogen? Of weet je juist heel goed wat je wilt, bijvoorbeeld een smokey-eye en wil je dit graag eens door mij laten aanbrengen? In het pakket ‘Visagie op Verzoek’ maken we je nóg mooier dan je al bent en belichten we juist de pluspunten van jouw gezicht.

 

Metamorfose
Wil jij graag advies over jouw make-up, kledingstijl of wil je misschien gewoon eens een keer iets heel anders proberen? Boek een  metamorfose, dan verzorg ik jouw make-up, ik geef advies over je haar en waar mogelijk style ik ze naar wens. Tevens zoeken we samen een outfit uit die je doet stralen. Tenslotte leggen we je mooie look vast op foto d.m.v. een mini-fotoshoot!

 

Bruidsvisagie
Op jouw mooiste dag wil je er natuurlijk ook op je állermooist uitzien.
Voor dat het zover is kom je eerst langs voor een proef make-up. Zo luister ik naar je wensen, en proberen we gedurende een aantal uur uit wat je het mooiste vindt voor op jouw dag. 
Op de dag zelf zal ik je dan van de afgesproken make-up voorzien en zal ik deze ook bijwerken waar nodig.

 

Workshops
Wil je graag samen met je vriendinnen een visagie-workshop doen, bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest of vriendinnenweekend? Of wil je liever met z'n tweeën komen voor een workshop, ook dat kan.

In deze workshops ga ik uitgebreid in op kleurgebruik, materiaalgebruik en techniek. Tevens voeren we daarna de theorie uit in de praktijk en oefenen we op elkaar. De workshops vinden plaats in Nijmegen. De duur van een workshop is afhankelijk van de grootte van de groep. Zou je het leuker vinden als ik bij je thuis een workshop voor al je vriendinnen verzorg? Ook dat behoort (tegen een meerprijs) tot de mogelijkheden.